BIM-implementatie

Meerwaarde van BIM: het kan sneller, goedkoper, leuker en beter

Simpelweg gezegd kunnen wij iedereen van dienst zijn die een stap wil maken met BIM of van mening is dat het sneller, goedkoper, leuker en beter kan. Inmiddels mogen wij vele vastgoedeigenaars, architecten, constructeurs, ontwikkelaars, aannemers en leveranciers tot onze tevreden klantenkring rekenen.
Neem een kijkje bij de gerelateerde items om een beeld van de mogelijkheden te krijgen en geïnspireerd te raken door de oplossingen die wij bieden.


Wat kan uw organisatie met BIM? Wij kunnen helpen

Werkt u nog niet met BIM of zou u graag willen weten wat BIM voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag een keer vrijblijvend toelichten wat de mogelijkheden zijn en waar de kansen liggen. Onze adviseurs hebben kennis uiteenlopend vanuit productie/logistiek, tot beheer en onderhoud. Ook is onze dochteronderneming SlimLabs dagelijks bezig met softwarematige inpassingen van BIM. Denk hierbij aan het koppelen van bestekservices aan BIM, opleverdocumentatie aan BIM, calculatie, beheer en onderhoud, facility management en asset management, storingservice. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Deel dit artikel: