Wandeling door Tilburg

10 april 2018 door Paul Bos

Afgelopen week was ik op bezoek bij Marcel van Bavel (Based) in de binnenstad van Tilburg. Een goede gelegenheid om eens richting spoorzone te wandelen. Nadat ik de nieuwe onderdoorgang van het NS-station passeerde kwam daar Clarissenhof opdoemen. Waar ik tijdens de engineeringsfase altijd volgehouden heb dat het toch echt wel on-Nederlands wit is, kom ik daar nu van terug. Het past gewoon. Uiteindelijk hebben we lekker even rondgewandeld in het ‘Clarissenhof’. Nog enkele gebouwen moeten afgewerkt worden, maar een groot deel van de bewoners is reeds ingetrokken.

Het is mooi om te zien hoe we ruim een jaar bezig zijn geweest vanaf VO naar uitvoering, en dan voornamelijk met de bouwtechnische modellen in de weer zijn geweest, en we nu in dit plan kunnen rondstruinen. Het was dus dubbel genieten tijdens de lunch in De Polygonale Loods, met uitzicht op dit mooie project.

“De bouw zal radicaal veranderen van een document-gedreven industrie naar een data-gedreven industrie. Ik besteed mijn tijd aan de ontwikkeling, promotie en kennisdeling hiervan.” Ik ben oprichter en mede-eigenaar van Root B.V. en SlimLabs. Al sinds mijn studie vanaf 2000 zet ik me in voor innovatie binnen de bouw. Ook ben ik actief lid van […]
Deel dit artikel: