Werken bij Root

Ervaren bouwkundig ingenieurs
Ervaren bouwkundig ingenieurs

 

Ben jij een (zeer) ervaren bouwkundig ingenieur die graag wil werken met BIM? Of wil je je BIM-kennis en -ervaring naar een next level brengen? Wil jij niets liever dan werken in een bedrijf dat koploper is in werken met BIM? Dan zit je gebeiteld bij Root.

Root is een jong en dynamisch bedrijf met een gedreven team van bouwkundig ingenieurs. En omdat we al vijf jaar hard aan het groeien zijn, zoeken we enthousiaste ervaren bouwkundig ingenieurs die ons team komen versterken. Ook voor de doorgewinterde Revit- en ArchiCAD-specialisten hebben wij mooie uitdagingen liggen!

Kernwoorden: BIM, Revit, ArchiCAD, Solibri, engineer, modelleur, projectleider

Vacature Ervaren Bouwkundig Engineer (ArchiCAD)

Vacature Ervaren Bouwkundig Engineer (Revit)

Vacature Senior Projectleider


Junior bouwkundig ingenieurs
Junior bouwkundig ingenieurs

 

Ben jij een startende of junior bouwkundig ingenieur met een enorme honger naar werken met BIM? Wil jij hier alles over weten én leren? Wil jij niets liever dan werken in een bedrijf dat koploper is in werken met BIM? Dan zit je gebeiteld bij Root.

Root is een jong en dynamisch bedrijf met een gedreven team van bouwkundig ingenieurs. En omdat we al vijf jaar hard aan het groeien zijn, zijn enthousiaste junior bouwkundig ingenieurs welkom in ons team. Voor de echte Revit- en ArchiCAD-fanatici-to-be hebben wij mooie uitdagingen liggen!

Kernwoorden: BIM, Revit, ArchiCAD, Solibri, engineer, modelleur

Vacature Junior Bouwkundig Engineer (ArchiCAD)

Vacature Junior Bouwkundig Engineer (Revit)


We empower visionaries to lead meaningful projects.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Ontmoet ons team van gedreven enthousiastelingen

Het team van Root bestaat uit een enthousiast team van jonge en ervaren mensen die stuk voor stuk zich inzetten om te groeien. Wij hebben voldoende middelen om onderling kennis te delen en een unieke VR-vrijdagmiddagborrel. De onderlinge sfeer is voor ons een belangrijk aspect: zo is onze informele gezamenlijke lunch een dagelijks terugkerend item. De uitdaging om het elke dag nog beter, mooier, leuker en sneller te doen zit ook in de poriën van onze organisatie. Dit zie je snel terug in de kennisbanken, scrum-sessies, interne opleidingen / kennisdeling en de hoge standaard die wij hanteren.

verdieping, ontwikkeling en opleiding


Kennis ontwikkeling

Welke ‘chef’ word jij? Iedereen is wel een uitblinker of super gemotiveerd op een eigen onderwerp. Bij ons ben je dan de chef… Wij hebben een chef visualisatie, chef standaarden, chef Dynamo, chef Revit, chef ArchiCAD, chef GDL-scripten, chef VR, chef detailleren etc. Bij Root stimuleren we aan de ene kant de verbreding van kennis, maar aan de andere kant ook de drive om te verdiepen. Het is tof om binnen een organisatie ergens de kartrekker van te zijn en daar helpen we je op alle mogelijke manieren bij.