Werken bij Root

Vacature
Vacature

BIM-engineer Revit

Ben jij goed met BIM en wil je meewerken in een bedrijf dat hier koploper in is? Root is een jong en dynamisch bedrijf van 16 bouwkundig ingenieurs. Wegens groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste Revit-engineer die ons team komt versterken en bereid is om zichzelf uit te dagen om elke dag iets beter te worden. Ook voor doorgewinterde Revit-specialisten hebben wij voldoende uitdagend werk klaar liggen!
Kernwoorden: BIM, Revit, engineer, modelleur

Vacature BIM engineer Revit


We empower visionaries to lead meaningful projects.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Ontmoet ons team van gedreven enthousiastelingen

Het team van Root bestaat uit een enthousiast team van jonge en ervaren mensen die stuk voor stuk zich inzetten om te groeien. Wij hebben voldoende middelen om onderling kennis te delen en een unieke VR-vrijdagmiddagborrel. De onderlinge sfeer is voor ons een belangrijk aspect: zo is onze informele gezamenlijke lunch een dagelijks terugkerend item. De uitdaging om het elke dag nog beter, mooier, leuker en sneller te doen zit ook in de poriƫn van onze organisatie. Dit zie je snel terug in de kennisbanken, scrum-sessies, interne opleidingen / kennisdeling en de hoge standaard die wij hanteren.

verdieping, ontwikkeling en opleiding


Kennis ontwikkeling

Welke ‘chef’ word jij? Iedereen is wel een uitblinker of super gemotiveerd op een eigen onderwerp. Bij ons ben je dan de chef… Wij hebben een chef visualisatie, chef standaarden, chef Dynamo, chef Revit, chef ArchiCAD, chef GDL-scripten, chef VR, chef detailleren etc. Bij Root stimuleren we aan de ene kant de verbreding van kennis, maar aan de andere kant ook de drive om te verdiepen. Het is tof om binnen een organisatie ergens de kartrekker van te zijn en daar helpen we je op alle mogelijke manieren bij.